Win je wens 2017 zoekt partners

Win je wens is een kleurplaatactie die wij met veel plezier en groot succes organiseerden in 2015 en 2016. Ook in 2017 gaan we weer aan de slag en dit keer landelijk, wie weet met jouw hulp als partner of meebouwer.

Achtergrond

Zo rond Sinterklaas deden in 2015 en 2016 honderden kinderen uit het Nijmeegse mee. Door het inkleuren en inleveren van de kleurplaat konden ze hun eigen wens winnen. We vroegen om wensen aan te geven waar in kinderen iets bijzonders konden doen. Iets waar je geen kaartje voor kunt kopen. Denk aan helpen bij de bakker, les van een striptekenaar, achter de schermen van het museum kijken of in een ferrari rijden en ga zo maar door.

Team Deelwinkel inventariseerde de wensen en door rond te vragen en te bellen in ons netwerk maakten we meer dan honderd wensen waar. Mooi om te merken hoe veel mensen mee wilden helpen, ongeacht wie de kinderen waren. Geweldig voor ons om te doen en wat een mooie ervaringen waren dat voor de kinderen. Kinderen en hun ouders leerden hier van dat ze helemaal geen grote kado’s en spullen hoeven te geven. Ze raakten in gesprek over wensen en verlangens. Ouders en kinderen zijn via de wensen verbonden met de wensvervullers.

Partners en meebouwers nodig

Dit jaar willen we Win je wens groter maken. Meer wensen vervullen, meer mensen verbinden. We willen er een landelijke actie van maken, weer rond Sinterklaas. Het is daarom onze wens om partners en sponsors te verbinden aan deze actie. We zoeken mensen die kunnen helpen met netwerk en toegang in het land. Lokale helden die een eigen Win je wens-team in hun stad willen runnen. Of organisaties die geld willen bijdragen voor het organiseren van deze landelijke actie. Als je andere ideeën hebt, horen we die ook graag.

Ben jij zo iemand of heb je tips? Meld je hieronder aan of bel naar 024-8488433.

Win je wens in de media? Lees hier en hier of bekijk een video.