Sparkels verspreiden op de Vierdaagsefeesten 2017!

Vind jij ook dat er soms te veel aandacht gaat naar verschillen tussen mensen en problemen die zich voordoen? Misschien verdienen kleine mooie dingen meer aandacht. Daarom gaat de Deelwinkel met bezoekers van de Vierdaagsefeesten zo veel mogelijk sparkels verspreiden.

sparkel-deelwinkel-verbdining

Sparkels zijn kleine mooie dingen als je lievelingsrecept, een tekening van een gelukkig moment, een compliment, een leuke opdracht, een gedicht of verhaal, een aanbod om iets samen te doen of iets heel anders. Allerlei kleine dingen die je doen glimlachen als je er mee in aanraking komt. Op de speciaal ontworpen sparkelkaart kunnen bezoekers van de Vierdaagsefeesten door de hele stad hun sparkels tekenen of schrijven, gewoon met papier en stiften. Deze worden verzameld en zichtbaar gemaakt op een metershoge van reststaal gelaste ‘Sparkel’ op het Kelfkensbos en zijn voor iedereen te bekijken en mee te nemen. Wie weet ontstaan er nieuwe verbindingen door of levert het iemand een kleine glimlach op. We zullen het zien.


Mee verzamelen

Iedereen die mee wil helpen om sparkels te verzamelen kan zich hieronder aanmelden. Verzameldagen zijn de middagen van zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 juli in Nijmegen. 

Ons verlanglijstje met spullen die we nodig hebben vind je op Nijmegen Droomstad. Kijk daar of je iets kunt geven dat helpt.

Als organisatie meedoen

Past deze activatie bij jouw organisatie en wil je supporten? Dat kan. Dan krijg je met ons toegang tot dit grootse evenement. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.