Visie

Alles is er al

Alles wat je nodig hebt is er al. Als je er om durft te vragen en ten volste kunt ontvangen, zit je op een sociale goudmijn.

Met een nieuwe mindset (‘Voor wat hoeft niks’ – video) en slimme, ambachtelijke tools is die mijn eenvoudiger dan ooit aan te boren. Wij hebben geleerd, gezien en ervaren dat ‘iets delen’ vaak een slim en handig middel is om mensen te verbinden. Mensen die delen zijn samen een goudmijn om tot prachtige doelen te komen en dromen waar te maken.

Het is ons doel om een meer verbonden samenleving te realiseren. Wij ontwerpen daar diensten en leertrajecten voor en delen ze van harte met je. Incompany, publiek en op events. Zie hier welke diensten we zoal aanbieden.

Geschiedenis 

Sinds 2009 timmert oprichter Juul Martin aan de weg als als sociaal ondernemer voor een delende samenleving; met een niet geringe impact. Hij bouwde een huis zonder geld, startte tal van initiatieven rondom ‘delen’ en deze inspireerden velen. Hij heeft geleerd de kracht van ‘delen’ optimaal in te zetten. Het werd hoog tijd om wat hij geleerd heeft aan anderen door te geven. Een Deelwinkel in een winkelcentrum was het vervolg, om daar vandaan te zijn doorgegroeid tot een sociale dienstverlenende onderneming.

In tal van projecten van Juul was Mieke Miltenburg betrokken en zij bleek steeds meer onmisbaar. Het lukt haar telkens om mensen te verbinden aan onze initiatieven en ons een plek midden in de samenleving te geven. Logisch dus dat zij mede-chef is geworden van de Deelwinkel. Buiten de Deelwinkel om coacht zij mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Tal van mensen bouwen met ons mee, waarvan Steffy Jansen en Kate Japaridze twee jonge, snel lerende exponenten zijn.

Wat wil jij dat er lukt? Vertel het ons, dan helpen we je op weg.