Monika’s interieurdesign in Deelwinkel

Monika Bruisaard-Sas, partner, moeder & maf van Interior Design!

Monika heeft de hele beleving ontworpen in de deelwinkel: Hoe is de loop, waar komt het licht, welke materialen kies je? Met een totaalplan hielp ze ons enorm op weg. Monika, wie ben jij en wat heb jij met delen?

Monika
Monika
“Met mijn eigen interieur-ontwerp-studio realiseer ik nieuwe interieurs voor allerlei disciplines. Hierbij vind ik het heel belangrijk dat de emotie & identiteit van de gebruiker zichtbaar is in het interieur en dat de ruimte optimaal gebruikt wordt.
Met de wensen en idee├źn van de klant ga ik op zoek naar de juiste balans tussen functionaliteit, persoonlijke voorkeuren & kwaliteit!”

“Mijn interesse voor een maatschappij in balans is groot. Delen is een van de onderdelen die daar een juiste bijdrage aan geeft. Dus deel ik graag mijn kennis. Dat geeft een goed gevoel, ik leer ervan en ontmoet interessante mensen. Mijn motto is dan ook wie goed doet, goed ontmoet. Ik draag graag bij aan een goed verenigingsleven (technische commissie Tennisvereniging) en geef bijvoorbeeld alle kinderkleding door.”

Dankjewel Monika, we zijn trots op hoe het is geworden.