Delen en verbinden

Ons doel is om mensen te verbinden. Aan elkaar en aan mooie doelen om waar te maken. Wij maken van groepen dus sociale goudmijnen.

Dat doen wij door een ondernemende en delende houding aan te wakkeren. Wij leren je van harte hoe dat werkt. Of wij ontwikkelen met jou een event of interactief concept. Zie de inspiratiefilm bijvoorbeeld.

Training

We geven regelmatig open trainingen en workshops waarin je bijvoorbeeld Durftevragen leert of meemaakt, de ‘Zwarte band in verbinden‘ kunt halen of de maakstorm kunt leren. Je kunt ons ook in jouw organisatie of voor jouw doelgroep inzetten. Dan ontwikkelen we iets op maat. Kijk eens in de diensten galerij hieronder als je meer wilt weten. Of in de agenda als je wilt weten wanneer de open sessies zijn.

Kijk eens rond in onze diensten galerij.

Interactieve concepten

Natuurlijk wil jij met jouw organisatie bijdragen aan een mooiere samenleving. Laten we daarom samen een event neerzetten of interactief concept ontwikkelen dat mensen écht verbindt. Of we helpen samen een groep die iets bijzonders waar wil maken.

Wij doen dit al bijna tien jaar, met jullie toegevoegde energie en ideeën lukt het samen nog beter. Wij werken veel met overheden en maatschappelijke organisaties. Steeds vaker vragen commerciële bedrijven ons om mee te bouwen aan hun corporate social responsability. Dat doen wij met plezier.

Ter inspiratie: een Deeldag, Win je wens, Sparkels verspreiden, Bonanza!

We zijn benieuwd naar je ideeën. Kom je een keertje koffie drinken?