Deelbon en Bonanza!

De Deelbon is een papieren kaartje dat het delen van diensten tussen mensen en binnen groepen makkelijker en leuker maakt. In een winkel, op een event, of binnen een willekeurige community. Mensen raken volgens ons echt verbonden als de een de ander iets te bieden heeft, hoe klein dat soms ook is.

Hoe werkt de Deelbon?

  • Zoek een van de tientallen DeelbonPlekken op of vind ons op een event en pak een Deelbon. Vul in wat jij eenmalig wilt delen vanuit jouw overvloed. Bijvoorbeeld wat jij met of voor iemand wilt doen.
  • Voeg jouw deelbon toe aan ‘de grote stapel’ ter plekke.
  • Iemand vindt jouw deelbon en neemt contact met je op om wat jij wilt delen van jou te krijgen.
  • Pak lekker een bon voor jezelf. Ook als je geen bon invult.
  • Zonder te ruilen, zonder geld, zonder gedoe.

Wat is een Bonanza?

Dat heb je als je een grote groep mensen deelbonnen laat invullen en zet dan een voor een voorleest en uitdeelt aan diegene die de bon hebben wilt. Gaaf op events!

De Deelbon op TV

Waarom?

Omdat je gelukkig wordt van geven. Omdat je genoeg hebt. Omdat je nieuwe mensen wilt leren kennen. Omdat je je wilt verbinden binnen je groep. Omdat je het leuk vindt om zomaar iets te krijgen. Omdat je soms hulp nodig hebt van een ander. Omdat je houdt van onverwachte ontmoetingen. Omdat je iets nieuws wilt uitproberen. Omdat….

Waarom niet eigenlijk?

Je kunt zelf bijdragen aan een delende samenleving en helpen meer Deelbonnen te verspreiden door bijvoorbeeld een eigen deelbonpakket aan te vragen.  Vraag ons gerust naar de gratis mogelijkheden. Of ontdek andere diensten van ons.

deelbon_online

Deelbon.nl

Lees op Deelbon.nl meer over andere toepassingen van de Deelbon.